Eilen tuli sitte asioitua kaupassa, jossa pakastelaarit heitettiin 10 vaille 6 kiinni. Ei saatu tehtyä ostoksia loppuun, tästä laitoin sitten palautetta tänään. Työntekijä ryntäili ympäriinsä ja sulki paikkoja, ei kuullut mitään mitä sanottiin, että saisko ottaa vielä muutaman pakasteen. Aikamoista.

Eilen mentiin sitten ulos, join vähän alle puoli pulloa kirsikkaviiniä, pullon olutta ja siideritölkin. Baarissa neljä tuoppia olutta ja yhden shotin. Lähdettiin aika ajoissa pois, olin jotenkin niin kännissä, yleensä en tuosta määrästä mene miksikään. Hesen kautta kotiin, nyt kaduttaa. Silloin oli vaan niin kauhea nälkä.

Löin pääni eilen töissä semmoiseen terävään kulmaan ja äskön kun kävin suihkussa niin en pystynyt melkein hiuksia pesemään, kun kuhmu on niin kipeä...Ainiin, onko kukaan käyttänyt koskaan eclipse merkkisiä tuotteita? Mä käytän vaaleenpunasia eclipse shampoota ja hoitoainetta, saa hairstoresta. Ihan ok tuotteita mielestäni, tuoksuu kookokselle tms. Kukaan ei vaan tunnu tuntevan näitä...

Pää vähän tyhjä juuri nyt, oli tullut puhelukin kahdeksalta aamulla... Pitäisi tehdä ruokaa. Pää tyhjä.Pää tyhjä.